Το ξενοδοχείο

Το ILIOS BEACH είναι πραγματικά, ένα δημοφιλές ξενοδοχείο

Με όνομα εμπνευσμένο από τη μυθολογία-τη θεότητα του Ήλιου και με δεδομένα τη θάλασσα, τον ήλιο, τη ζεστασιά, το χαμόγελο, τη κρητική φιλοξενία και με κίνητρο την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των φίλων μας, το ξενοδοχείο μας, γοητεύει και συναρπάζει τον επισκέπτη.
Χτισμένο ακριβώς μπροστά από την αμμώδη παραλία του Ρεθύμνου, ένα ξενοδοχείο πόλεως, μόλις μία ανάσα από το κέντρο της πόλης και το Βενετσιάνικο ιστορικό κέντρο της παλιάς πόλης, προσφέρει οργανωμένη παραλία με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες. Είναι από τα βασικά πλεονεκτήματα που κάνουν τους επισκέπτες να το επιλέγουν και να το αγαπούν.
Μοναδική αρχιτεκτονική, πανέμορφος καταπράσινος κήπος, γεμάτος βουκαμβίλιες, Ιβίσκους και κάθε λογής πολύχρωμα λουλούδια, συνθέτουν την εικόνα του μυστικού παράδεισου, ανάμεσα στα δύο κτίρια, γύρω από την πισίνα, σαν σημείο συνάντησης, ηρεμίας και γαλήνης, απολαμβάνοντας το ποτό ή το φαγητό σας.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα θρεπτικό πρωινό από τον εξαιρετικό, πλούσιο μπουφέ μας, συνεχίστε στην πισίνα για το πρώτο μπάνιο της ημέρας, δροσιστείτε με ένα ποτό από το Bar, δοκιμάστε τις θαυμάσιες Κρητικές μεσογειακές γεύσεις από το εστιατόριό μας και ηρεμίστε.
Αργότερα, πάρτε τις πετσέτες σας, το αντηλιακό και τα γυαλιά σας και ξεκινήστε για την παραλία, όπου θα απολαύσετε τα κρυστάλλινα νερά του Κρητικού πελάγους και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Με θέα το κάστρο της Φορτέτζας απολαύστε ένα ποτό ή σνάκ, από το χαμογελαστό προσωπικό μας. Κάντε ένα περίπατο στην άμμο, το απόγευμα όπου οι ακτίνες του ήλιου βάφουν τα νερά της θάλασσας, καθώς ο ήλιος δύει.
Διασκεδάστε και γαληνέψτε με τη φιλική οικογενειακή ατμόσφαιρα, την Κρητική φιλοξενία, στη μοναδική τοποθεσία του ILIOS BEACH HOTEL.

Υπολογίζοντας πάντα το περιβάλλον…

Το ILIOS beach, με ευαισθησία, φιλική στάση και σεβασμό προς το περιβάλλον, δημιούργησε και γιορτάζει την έναρξη του SUN &  SEA. Ένα περιβαλλοντικό πρόγραμμα βασισμένο σε πράσινες δράσεις, το οποίο διέπεται από κανόνες οι οποίοι πάντα ανανεώνονται προσφέροντας έτσι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και παράλληλα σεβασμό στο περιβάλλον μας.